(Gesloten) WinWinWin! Producten van ‘Lovie’

De laatste tijd is het wat stiller op Myohmytellmewhy.blogspot.com. Er zit wat minder variatie in artikelen en er komt soms een paar dagen helemaal niks online. Door school, stress, te slecht weer voor foto’s  en gewoon weg tijdgebrek is het nu even wat stiller. Ik ben net terug uit Athene en nu een gemiste dingen aan het inhalen. Om het goed te maken, en omdat ik de honderd bloglovin volgers ben gepasseerd, een kleine winactie voor jullie! Iets wat jullie niet zo makkelijk in de winkel kunnen kopen en online bestellen! Binnenkort komen er weer meer updates en hopelijk ook interessanter!

Wat kun je winnen?
Een mooie bruine oogschaduw in de kleur 63. Deze oogschaduw heeft zoals je ziet een hele mooi verpakking als je er met licht op schijnt, of als de zon schijnt wat momenteel heel zeldzaam is. Van alle oogschaduws die ze verkochten vond ik deze heb mooiste. Vandaar dat ik er twee heb gekocht!
Regelmatig zie ik leuke nail arts voorbij komen bij andere met fimo canes. Ontzettend leuk en op Ebay is het heel makkelijk verkrijgbaar. Alleen moet je ze meestal dan nog even snel snijden. Geen succes bij mij.. Toen ik dit wiel zag vol met voorgesneden stukjes fruit canes heb ik er ook een voor jullie meegenomen. Er zitten onder andere aardbeien, bananen, kiwi’s, meloenen, appels en peren in!
Wat moet je doen?
- Heel simpel! Laat een reactie achter waarin je zegt dat je meedoet!
- Volg me op GFC of bloglovin. Ik zou het leuk vinden als je dit bericht liked op bloglovin, maar dit is niet verplicht.
Het is een kleine winactie dus ik ga niet te hoge eisen stellen!
Wat mag je doen?

-Als je deze winactie deelt door middel twitter of je eigen blog krijg je een extra winkans. Tweet bijvoorbeeld: ‘Ik maak kans op twee producten van Lovie. Doe ook mee! http://myohmytellmewhy.blogspot.com’

Als je dit doet laat het dan even weten in je comment en zet er een link naar je tweet en/of site bij!~

De winactie sluit op 1 december 2011. De dag daarna krijgt de winnares een persoonlijk berichtje van mij, vul dus een geldig e-mail adres in! De winnares komt niet op de site te staan.

One thought on “(Gesloten) WinWinWin! Producten van ‘Lovie’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>