Shoplog Athene

Afgelopen maandag kwam ik na een vermoeiende reis terug uit Athene en ik heb een top week gehad. Daarover later meer natuurlijk! Eerst ga ik jullie mijn aankoopjes laten zien. Athene is niet echt een fashion stad en veel speciale cosmetica merken verkopen ze helaas ook niet. Goed voor de portemonnee natuurlijk.. Ik heb een bescheiden shoplogje voor jullie!

Vlak naast ons hotel waren allemaal van die kraampjes waar onder andere nep riemen, zonnebrillen, horloges en portemonnees werden verkocht. Ik nam een neppe Louis Vuiton zonnebril en neppe Guess portemonnee mee voor een euro! Ik hou niet echt van riemen en horloges draag ik nooit dus ik heb er niet zo heel veel gekocht!
Bij een van de metro stations kwam ik dankzij een vriendin terecht bij een mini winkel van het merk Lovie. Een soort mini markt, binnen, waar verschillende producten werden aangeboden. Erg budgetproof en exclusief. Het is een Grieks cosmetica merk en alleen in Griekenland verkrijgbaar, en Zwitserland als ik het goed heb. Ik moet zeggen dat ik nergens anders in Griekeland Lovie tegen kwam.. Ik nam een nagellijm, oogschaduw en wiel met fruit fimo canes mee voor een paar euro per stuk! Erg leuk! Ik weet dat ik nog iets van Lovie heb gekocht, maar wat weet ik echt niet. Het is dan ook spoorloos. De fimocanes vind ik echt geweldig en heb ik al meerdere keren in mijn virtuele winkelmandje gedropt. Nu heb ik ze dan eindelijk!
Iets waar ik eigenlijk stiekem een hekel aan heb zijn souvenir winkeltjes. Overal dezelfde spullen. Meestal overal wel magneetjes, vingerhoedjes en andere standaard souvenirtjes. Toen ik, volgens mij, twee jaar geleden op Kreta was heb ik in een winkel een luchtje gekocht zoals je nu rechts ziet. In een souvenirwinkeltje, van de ruim twintig die ik bezocht heb, hadden ze een kleine voorraad luchtjes. Als aandenken, en om naast die uit Kreta te zetten, heb ik er nog een gekocht in het roze. Erg leuk en ook maar een paar euro. De luchtjes zag ik eerlijk gezegd in geen enkele andere souvenierswinkel. Het zeepje wat je links ziet zag je dan weer wel overal. Sommig met magneet er op of gewoon een klein plat beeldje. De leukste vond ik die in het speciale papier. Er zit 125 gram griekse olijf zeep in. Erg leuk als aandenken ook!
Als laatste zat er in de buurt van ons hotel een klein nagellak winkeltje met merken als Essie, Nubar en Orly. Ik nam het lakje Chinchilly van Essie mee voor een tientje. Ook nam ik twee legen nail art flesjes mee. Met zowel een naald als nail art brush. Of het iets is weet ik nog niet. Het middelste is een soort steuntje voor als je, je nagels aan het lakken bent. Ik vind het op zich wel fijn werken!
Ook kocht ik nog een trui met mijn naam in het Grieks. Niet zo heel interessant om te laten zien! Ik denk dat die nog wel terug komt in mijn foto verslag! Jullie nog geshopt de laatste tijd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>