Over mij

Hi!

Mijn blog is opgericht in september 2010 als Myohmytellmewhy.blogspot.com, destijds een blog met beauty-gerelateerde artikelen. Sinds 2013 is deze blog omgetoverd in Just Write It Down!  Met een nieuwe naam, eigen domein en een gloednieuwe camera was het tijd voor een doorstart! Vol frisse moed ga ik weer aan de slag met het schrijven van reviews, delen van nieuwtjes en het delen van mijn uiteenlopende gedachten op het gebied van beauty en lifestyle!

946856_477406872331698_1488043885_n

Mijn naam is Daniëlle en ik ben het gezicht achter JustWriteItDown.nl Ik ben een 18-jarige beautyaddict afkomstig uit Rotterdam en zit in mijn tweede jaar van mijn studie Commerciële Economie. Momenteel verslaafd aan het kopen van Sleek blushes en roze lipsticks van willekeurige merken. Daarnaast een lichte verslaving aan alle zoete en ongezonde dingen die eetbaar zijn! In het speciaal (neger)zoenen, vanillevlaai, chocolade en oreo’s. Ook koop ik graag sokken met printjes. 

 

Leuk dat je een kijkje neemt en hopelijk tot ziens! Vragen of suggesties zijn altijd welkom! Dit kan via de contactpagina.

Groetjes!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>