Review: Essence Liquid Eyeliner

Vloeibare eyeliners en ik zijn geen vriendjes. Een eyeliner moet dan ook wel erg makkelijk in gebruik zijn en zelf voor dummies te gebruiken zijn wil het iets voor mij zijn. De laatste tijd kom ik steeds fijnere eyeliners tegen en dit is er een van; De Essence Liquid Eyeliner!
De verpakking is niet zo heel speciaal. Het is niet echt een mooie luxe verpakking. Misschien eigenlijk juist wel wat je van Essence gewend bent. Het is gewoon een kleine compacte eyeliner die makkelijk in je tas kan. Voor de mensen die ondertussen hun eyeliner altijd nog even bijwerken?
De applicator is lekker lang en dun. Makkelijk te buigen en lekker zacht. Denk aan een lipgloss applicator zonder dat harde deel wat er altijd in zit. Dat is dus alvast een positief ding.Vooral dat de applicator lekker dun is, is voor mij erg handig!Eyeliner verpest namelijk altijd mijn look..
Zoals je ziet is de eyeliner goed zwart. Een lijntje trekken gaat makkelijk en snel. Al begin ik al te bibberen als ik in de buurt van mijn oog kom en gaat het lijntje zetten daarna iets minder snel. Wel een klein nadeel is dat de eyeliner makkelijk uit te vegen is. Als je graag een panda wilt worden zou ik vooral in je ogen wrijven, maar anders zou ik dit toch echt vermijden. Een dubbele eyeliner heb ik geen last van gelukkig!
Hier heb ik gebruik gemaakt van de eyeliner. De eyeliner had iets zwarter gekund want echt pikzwart ziet het er niet uit, maar het is zeker een fijne eyeliner! Ik ben er erg blij mee! Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen! Het is een fijne eyeliner voor die prijs! Het is niet per se een aanrader als je al een paar fijne eyeliners hebt liggen, maar als je nog geen zwarte eyeliner hebt of net als ik slecht bent met vloeibare eyeliner dan is dit juist een fijne!
Hopelijk hebben jullie ondanks dat de review wat kort was er toch wat aan! Tot nu toe de beste vloeibare eyeliner die ik heb gehad! Wat is jullie favorieten eyeliner?
Essence wordt verkocht bij Kruidvat en Trekpleister. De eyeliner kost €1,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>