Nivea Lip Butters

1-IMG_0181

Smeren, smeren en nog eens smeren. Momenteel doe ik niet anders! Zodra de temperaturen dalen merk ik meteen dat het tijd is voor wat extra verzorging. Vaker een maskertje, voedende crème, bodybutters en niet te missen; lip balms! In elke tas zit er standaard wel eentje! Inmiddels heb ik dan ook een flinke verzameling met diverse merken, geuren en substanties. Mijn laatste aanwinsten zijn de Nivea Lip Butters. Tijd voor een review!

1-IMG_0185

Niva heeft in totaal drie varianten uitgebracht. Orginal, Vanille & Macadamia en Framboos. De potjes deden me in eerst instantie denken aan Vaseline. Wel zijn deze potjes wat kleiner en platter. Er zit 16,7 gram in een potje Nivea Lip Butter tegenover 20 gram in een potje Vaseline.  De butters bevatten shea butter en almond olie en beloven je lippen langdurig te hydrateren.

IMG_0199

We beginnen met Nivea Lip Butter Original. Zoals de naam al een beetje zegt is deze variant kleur- en geurloos. De verpakking vind ik vrij standaard en ietwat saai..  De substantie is niet onwijs vettig en dik. Fijn in gebruik, maar niet heel erg speciaal. Ik heb zelf liever een smaakje. Niet zo zeer een aanrader.

IMG_0203

De tweede variant is Framboos. De verpakking van deze lip butter vind ik door de frambozen op de deksel meteen wat vrolijker. Het eerste wat me op viel toen ik de deksel eraf haalde was de heerlijke zoete geur van framboos die op me af kwam. Deze ruikt precies zoals een Fruitella snoepje! In het begin vond ik dit te zoet voor in de herfst/winter, maar inmiddels ben ik verkocht! De substantie is naar mijn idee vetter dan de original. Mijn lippen voelen langer en beter gehydrateerd aan als ik deze lip butter gebruik.

IMG_0197Tenslotte komen we aan bij mijn favoriet van de drie! De Nivea lip butter in Vanille & Macadamia. De geur is wat subtieler, maar alsnog heerlijk. Dit vind ik een perfecte geur voor de tijd van het jaar. Net als de frambozen variant is deze wat vetter en dikker qua substantie. Wanneer je teveel gebruikt zul je iets van een witte waas terug zien op je lippen. Ik hou echt van vanille en ben dan ook verslaafd aan deze lip butter! Wat mij betreft zeker een aanrader!

Na een paar weken intensief gebruiken kan ik wel zeggen dat ik toch echt fan ben van de Nivea Lip Butters. Original vind ik net wat minder werken en zou ik dus persoonlijk skippen. De Vanille en Framboos variant vind ik wel echt de moeite waard! Ze blijven lang zitten en hebben een fijne ietwat dikkere substantie. Ik merk dat ik veel minder snel last heb van velletjes als ik een paar keer per dag smeer!  

De Nivea lip butters zijn te koop bij diverse drogisterijen waaronder Kruidvat en zijn €2,99 per stuk. 

 

 

 

3 thoughts on “Nivea Lip Butters

 1. Kimberleycs

  Foto’s zijn echt mooi geworden en echt een heel leuk artikel! Je moet vaker iets plaatsen! Keep up the good work

  Reply
 2. Gymratnl

  Leeeeeuk je bent terug :D Maar drogen ze je lippen niet meer uit? Mijn lippen worden er altijd afhankelijk van, en dan worden ze alleen maar droger als ik het niet gebruik :(

  Reply
 3. Danielle123

  Gymratnl Nee, geen last van tot nu toe! Dat je lippen er gewend aan raken heb ik wel vaker gehoord van mensen. Volgens mij ging dat over Labello. Ik merk juist dat mijn lippen vrij egaal zijn zonder velletje. Na een paar koude dagen is het wel weer tijd om te smeren, dat wel! 
  Bedankt voor je comment! Leuk dat je ook weer bent gestart! :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>