HEMA persdag 2014

Foto's met ster1

Afgelopen donderdag vond de HEMA persdag plaats. Ik reisde af naar het hoofdkantoor in Amsterdam om alle nieuwe producten te bekijken en om te genieten van alle lekkere hapjes! Ik heb mijn ogen uitgekeken en me heerlijk volgegeten! Uiteraard mochten de tompoucen en (opblaasbare) rookworst niet ontbreken! ;) Een mooie gelegenheid om mijn nieuwe camera te testen! Lees snel verder voor een kort (foto)verslag!

DSC00057
Niet om op te eten, maar wel erg leuk; de wereldberoemde HEMA (opblaas)rookworst!

Het hoofdkantoor was goed te bereiken met het openbaar vervoer. Over het algemeen ben ik niet zo’n held met routeomschrijvingen en alles, maar gelukkig was het het gebouw vanaf de bushalte al te zien. Wanneer je met de roltrap omhoog ging kwam je uit bij een ‘plein’. Oftewel de locatie van het event. Overal stonden de nieuwe producten gepresenteerd. Onder andere nieuwtjes op het gebied van mode, kamperen, lifestyle en natuurlijk beauty!

Foto's met ster

Zoals te zien in de bovenstaande fotocollage was het event goed verzorgd. De broodjes zagen er ook heerlijk uit, maar ik zat helaas alweer helemaal vol! Traditie getrouw ben ik voor een heerlijke tompouce gegaan! Zelf heb ik het bij de zoete en ongezonde hapjes gehouden, maar er waren ook bekertjes fruit en smoothies te vinden!

DSC00047De nieuwe zonnebrillen

DSC00137

Een kleurrijk hoekje ingedeeld voor de creatievelingen met naald en draad (of machine)

De beauty- en verzorgingsproducten waren in een ander gedeelte van het gebouw te bewonderen. Er stonden drie ‘beautytentjes’ en daarvoor liep je langs tafels waar de geschiedenis van HEMA make-up te zien was. Erg interessant en leuk om de transformatie van Miss Helen naar HEMA zo te zien!

DSC00097Hello mirror guess my age lijn met producten voor 30+, 40+ en 60+

DSC00102Diverse producten voor de jonge huid

Het eerste tentje waar ik naar binnen liep was die met verzorgingsproducten. Er is een lijn voor de jonge huid, tot 30 jaar, en een speciale ‘hello mirror guess my age’ lijn voor 30+, 40+ en 60+. Tijdens een korte presentatie werden onder andere de resultaten van bepaalde werkzame stoffen in de producten weergeven. Dit zag er veelbelovend uit! Ik ben wat laks als het aankomt op huidverzorging. Verder dan het gebruik van tonic, een simpele dagcrème in de winter en een maskertje als het eigenlijk als ‘te laat’ is kom ik meestal toch niet. Tijd om daar verandering in te brengen! De verzorgingsproducten liggen sinds 3 februari in de winkel. 

Foto's met ster2

HEMA komt ook met een aantal nieuwe beautyproducten in de thema’s colour festival, a touch of blue en soft sophisticated. Ik ben vooral enthousiast over de bolvormige cream blushes! Daarnaast zie je ook nieuwe blushes met satin finsish terug.  Rechtsonder zie je ook een paar swatches van de nieuwe liquid eyeliners. De producten zijn vanaf 3 maart verkrijgbaar.

DSC00158Een van de panorama foto’s die ik maakte met mijn nieuwe camera. Nog even oefenen..

Het was een erg leuk event. Een leuke manier om kennis te maken met alle nieuwe lente producten en ook erg goed verzorgd! Na een paar uur doorgebracht te hebben op het hoofdkantoor ben ik nog even Amsterdam zelf in gegaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>