China Glaze – Tinsel Town

Het komt niet heel vaak voor dat ik verliefd word op een product, maar het is gebeurd. Het lakje Tinsel Town is benoemd tot het mooiste lakje in mijn stash en het is een juweeltje onder de nagellak. Een unieke kleur waar je naar blijft staren. Perfect voor de feestdagen. I’m in love!

De nagellak heeft eigenlijk een zwarte basis met prachtige zilver zwarte glitters. Het dekt na twee drie laagjes perfect en is zo ontzettend mooi. Een swatchfoto en ik was verkocht. Dit werd mijn eerste China Glaze lakje. Een aantal weken later dropte ik Tinsel Town en nog een CG lakje in mijn virtuele winkelmandje. Het andere lakje valt hierbij eigenlijk een beetje in het niks..

Het lakje komt uit de ‘Let It Snow’ collectie van China Glaze en is dus tijdelijk verkrijgbaar. Ik denk dat in de LE’s de nagellakjes zitten die echt speciaal zijn en nergens anders te vinden zijn. Dit is absoluut een kleur die ik met elke feestdag zou willen dragen! Tenzij China Glaze nog met een prachtige kersrode en groene variant komt.
De nagellak chipt redelijk snel, maar dit is makkelijk bij te werken. Dit heb ik dan ook een week lang gedaan; elk beschadigd stukje weer bijgelakt. Ook omdat ik tegen het verwijderen op zag.. Een prachtig lakje! Ik ga niet ineens China Glaze inslaan, maar als er weer een nieuwe LE is ga ik zeker de speciale kleuren aanschaffen!

Je begrijpt het wel; deze foto’s zijn weken geleden gemaakt en nu ik de foto’s weer zie gaat mijn hartje weer harder kloppen. Mijn nagels zijn nog nat want er zit weer een vers laagje Tinsel Town op! Ik ben klaar voor de feestdagen! Jullie?

Zelf heb ik mijn bestelling geplaatst bij Nailpolishfashion.nl Eerst was het lakje telkens uitverkocht en stond er, net als nu, een levertijd van twintig dagen, maar ik had mijn bestelling veel sneller! Aanrader! Hier vind je de directe link naar het lakje. De nagellak van China Glaze bevat 14ml en kosten €5,95

9 thoughts on “China Glaze – Tinsel Town

  1. Rozanne

    Heeee! Ik vind deze nagellak echt geweldig.. Ik heb laatst in the bronx gekocht van catrice, ook zooo blij mee, maar ben aan de nagelverharder en mag dus 2 weken geen nagellak dragen.. Ik heb zelf trouwens ook een blog gemaakt, classy chique, als je tijd hebt, wil je daar dan ook op kijken:) ookal staat er nog bijna nix op.. En heb je nog tips om meer bezoekers te krijgen? Xx Rozanne

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>