Bestelling bij Zalando en Nailpolishfashion.nl

Het klinkt raar; maar ik beloon mezelf voor dingen, dit motiveert me. Als ik iets koop voel ik me schuldig, heel schuldig. Elke keer als ik een shoplog online zet baal in ondertussen zo en heb ik zoiets van; ‘Heb ik dat echt nodig?’ Op dat moment dacht ik altijd ja. Online kopen gaat veel minder makkelijk en daarom heb ik veel meer denktijd.. Als ik iets dus bestel heb ik er vrijwel nooit spijt van, en dit keer zeker niet! De reden voor een beloning? Mijn eerste voldoende voor Engels, iets waar je alleen voor kon oefenen. Nu ik dit typ besef ik dat dit net iets voor kleine kinderen is; jezelf belonen. Maar hé, ik moest toch een reden hebben om dat prachtige China Glaze lakje te bestellen?

Wat die beloning nou was? Op Beautyscene.nl zag ik swatches van de China Glaze Let It Snow collectie. Ik werd meteen verliefd op Tinsel Town, links, wat een prachtig lakje! Omdat ik al vrij veel nagellak heb en mijn nagellak verslaving eigenlijk zo’n beetje weg was besloot ik alleen te bestellen als ik een voldoende zou halen voor Engels. Die had ik trouwens echt nodig want mijn motivatie zakte langzaam weg.. In Athene had ik mijn cijfer nog niet en toen ik terugkwam was het lakje uitverkocht. Teleurgesteld keek ik naar de nieuwe levertijd die steeds langer bleek te worden. Ineens was ‘ie er weer! Natuurlijk ga je niet voor een lakje bestellen dus kocht ik, rechts, Holly-Day ook!
 De lakjes kosten €5,95 per stuk en de verzendkosten waren €2,- Vanaf 5 december is brievenbuspost helaas tijdelijk niet meer mogelijk dus bestel snel! Zo ver ik weet is dit de enige webshop waar ze China Glaze aanbieden zonder het meteen als pakketpost te rekenen. Zie nailpolishfashion.nl voor de andere nagellak uit de Let It Snow collectie, op dit moment is er 15% korting op, bijna, alles!
Ook heb ik onlangs een bestelling geplaatst bij Zalando.nl Ik had nog een shopcode van €20,- en na lang twijfelen heb ik gekozen om deze twee mooie producten te bestellen! Links zie je een lipbalm van Burt’s Bees. Ja, ik heb al heel veel lipbalms, maar dit merk staat erg goed bekend dus dit trok mijn aandacht! De Lipbalm kost €7,95. Rechts zie je echt een pareltje. Het zijn oogschaduw parels van Jelly Pong Pong! Ze zijn ontzettend mooi, alleen rood als je ze plet dus ik ga nog even goed uitzoeken hoe ik ze het beste kan gebruiken. Het is in elk geval een prachtig product om naar te kijken. Het kost €13,95 met de korting die er momenteel op alle Jelly Pong Pong producten zit.
Beide webshops verzenden erg snel en netjes! De webshops zou ik beide aanraden. Hebben jullie er weleens besteld? Of onlangs ergens anders een bestelling geplaatst?

3 thoughts on “Bestelling bij Zalando en Nailpolishfashion.nl

 1. Anonymous

  Hoiihoii :) ik heb dr een week over gedaan om al je blogs te lezen in de bus onderweg naar school, en ik vind ze echt super :) je schrijft zo leuk en je hebt ook een goede nuttige mening over producten(a) en ik las dat je niet meer zo vaak reacties krijgt, dus kdacht, ik probeer eens een reactie te plaatsen :) khad je gevonden via google toen ik gespleten nagels intypete, haha :p ik ben echt een nagellak en nailart fan, en kben ook gek op andere makeup, dus ik wacht met smart op je volgende blog :D xxx Rozanne

  Reply
 2. Evelien

  Ik ben benieuwd naar die bestelling, ik zit eigenlijk al de hele week op je blog te kijken of je die gouden/ rode oogschaduw al hebt. Lijkt me echt een bijzonder product.

  XX

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>